onsdag 6. februar 2008

Bloggoppgave

Svenske om Norge: www.javielsker.blogspot.com
Denne bloggen var både morsom og interessant å lese. Her skriver en svenske om bra og dårlige sider ved Norge og nordmenn. Både bindersen, panteordningen, brunosten og ostehøvelen er blitt omtalt. Det er gøy å lese en utlendings meninger om våre rare tradisjoner og vaner som vi tar som en selvfølge her i landet. Layouten på siden kunne vært mer spennende, men de mange bildene fresher opp bloggen!

Petter Solbergs blogg: www.vgb.no/20075
Jeg har aldri vært særlig opptatt av biler, og denne siden var ikke veldig mye å skryte av. Solberg-brødrene har alltid vært kjent for sin dårlige engelsk, men på denne siden vises det at heller ikke norsken er så god. Litt sjarmerende er det jo, da. Bildene gjør siden mye mer spennende og er viktig del av denne bloggen.

Oslostil: www.oslostil.com
Denne siden består hovedsakelig av bilder. Her har bloggerne tatt bilder av mennesker de har funnet på gata i Oslo med en litt særegen stil og lagt de ut på nett. Jeg synes dette var en morsom side, med interessante bilder, som blir oppdatert ofte. Gøy å se på, selv om antrekkene var mer eller midre vellykkede...

1 kommentar:

LK sa...

Jeg er så glad for å se at dere reagerer på rettskrivingen til Mr. Solberg. Vel er det sjarmerende at han er så utrolig dårlig til å snakke engelsk. Det kan han komme seg unna med fordi han smiler hele tiden. Det at han skriver så dårlig norsk derimot, tyder kanskje på at han var mer opptatt av biler enn skolegang. Han om det. Bloggene du har valgt viser uansett at vi kan blogge om så mangt. Videre kan vi ta med oss gode tips om layout og struktur fra andre blogger mens vi videreutvikler våre egne utover våren. Blogg på!

Hilsen Lærer'n